15
Oca

2023 Mutfak dolabı ve tasarımları

2023 Mutfak dolabı ve tasarımları, Bu yılın mutfak tasarım trendleri basından yeni çıktı ve onları seveceğinizden eminiz! Fayans ve dolaptan renklere ve teknolojiye kadar her şeyde herkes için bir şeyler var. Bazı trendler geçen yıldan devam etti ve güçlü kaldı, diğerleri ise yepyeni. Bu yıl mağazada neler olduğunu görmek için dalış yapalım. İndigo adası ve beyaz taş tezgahlı ve davlumbazlı hafif ahşap dolaplar

Kcr Fossil ve Indigo’da Lenox mutfak dolapları

1. Pantone Yılın Rengi
2023 yılının Pantone rengi viva macenta
2023 Yılının Viva Magenta Pantone Rengi
Viva Magenta 18-1750, Pantone’nin yılın rengidir. Bu renk tonu canlı, enerjik ve her eve yenileniyor. Kırmızı aileden geliştirilen ve doğrudan doğadan gelen ‘canlılık ve canlılıkla titreşir’. Her ortamda korkusuzluğu ve iyimser kutlamayı teşvik eder.

2. Doğal Taş Döşeme Backsplash
Taş döşeme backsplash ve rustik beyaz davlumbaz ile tiriz kapılı rustik kahverengi duvar dolapları

Kcrraydolap masko mutfak dolapları

Ev sahipleri, 2022 döşeme backsplash trendinin güzelliğini ve sadeliğini o kadar çok sevdi ki, biz de onu koruyoruz. Sakinleştirici ve doğal malzemeler her zamanki popülerliğini koruyor ve taş levhaların şıklığı hâlâ büyüleyici. Ek olarak, işlevsellik büyük bir bonus. Döşeme backsplash’leri sadece muhteşem olmakla kalmaz, aynı zamanda etrafta çalışacak harç hatları olmadığı için temizlemeyi kolaylaştırır.

 

3. Altın Vurgular
Altın kaz boynu musluk, dolap donanımı ve dekor ile beyaz çalkalayıcı mutfak dolapları
Altın desenli beyaz çalkalayıcı mutfak dolapları
Altın rengi vurgularla mutfak tasarımınıza sıcaklık getirmek çok kolay olacak. Sarkıt lambalar, bar tabureleri, dolap donanımı veya lavabo bataryaları aracılığıyla olsun, bu kaplama davetkar bir atmosfer yaratacak ve büyük hayranlık faktörü katacaktır.

4. Sıcak Renkler ve Ahşap Tonları
Karışık nötr taş backsplash ve beyaz tezgahlı orta kahverengi lekeli mutfak dolapları
Timber Kirby mutfak dolapları
Dünyevi renk paletleri, karamel, pişmiş toprak, derin mercan şeklinde geri döndü. Ev sahipleri hala dış dünyadan restorasyon getiren yatıştırıcı ve rahat bir estetik arzuluyorlar. Koyu yeşiller ve zengin kahverengiler gibi diğer dünyevi renkler de hala popülerdir .

 

5. Akıllı Mutfak Teknolojisi
Gümüş kulplu ve dokunmatik yüzeyli siyah fransız kapılı akıllı buzdolabı
Akıllı buzdolabı cihazı
Akıllı telefonlar ve evlerle birlikte akıllı mutfakların gelmesi şaşırtıcı olmasa gerek. Yemek pişirme ve temizlik deneyimini kolaylaştırmak her ev sahibinin hayalidir. Bu nedenle telefon uygulamaları veya sesle kontrol edilebilen buzdolapları gibi daha birçok cihaz göreceğiz.

6. Daha Fazla Kâhya Kileri
Kâhya kilerinde koyu kahverengi lekeli shaker mutfak dolapları krem ​​renkli taş tezgahlı
Koyu kahverengi lekeli shaker mutfak dolapları
Çoğu insan daha fazla mutfak saklama fikrine bayılır. Bu yıl uşak kilerlerinin popülaritesinde bir artış göreceğiz. Sadece bu değil, yiyecek hazırlama alanı, ek mutfak deposu veya gizli bir kahve barı olarak işlev görebilen gizli veya gizli kiler . Bu kileri gizli görmemizin bazı yolları, eşleşen dolap kapıları veya gizlenmiş girişlerdir.

 

7. Parlak Ahşap Kaplamalar

Büyük bir ahşap panel üzerinde parlak ahşap kaplama
Parlak ahşap kaplama
Parlak ahşap yüzeyler yalnızca modern mutfak tasarımları için değil, aynı zamanda daha parlak bir görünüm isteyen herkes için de harikadır. Parlak kaplamalar belirli bir zarafet unsuru getirirken, ahşap kaplama arzu ettiğimiz sıcaklığa katkıda bulunur.

8. Yemek İçin Büyük Adalar
Beyaz çalkalayıcı mutfak ve oturma yeri olan iki lacivert çalkalayıcı ada
Beyaz ve Lacivert Dayton
Aşırı resmi yemek odalarının günleri geride kaldı. Yemek için büyük adalar yerini almaya başlıyor. Bu yıl, hepimizin buluşmayı sevdiği mutfakta daha rahat ve rahat bir yemek deneyimi yaratmak için bir büyük ada veya oturma yeri olan iki ada göreceğiz!

9. Organik Ürün Seçimleri
Beyaz ve açık kahverengi lekeli çalkalayıcı dolapları, krem ​​renkli taş tezgahlar ve döşeme backsplash ile
Lily and Fossil’de Newport mutfak dolapları
Geçen yıl olduğu gibi, organik malzemelerin mekanlarımıza getirdiği rahatlık ve sıcaklığı seviyoruz. Bunlar, mermer ve granit yüzeyler ve ahşap dolaplar ve metal vurgular gibi doğal çevre dostu ürünler şeklinde gelecek . Yeşil tonlar da popülaritesini artırmaya devam edecek ve evdeki dolap gibi daha büyük öğelerde kullanılacak.

10. Sessiz ve Pastel Tonlar
Pastel pembe boya örnekleri ve fırçalar
Pastel pembe boya örnekleri
Pantone’nin rengi dışında 2023’ün en popüler renkleri çoğunlukla mat tonlardan oluşuyor. Açık pembeler ve rose tonları dingin ve şifalı bir atmosfer oluşturdukları için çok daha sık kullanılacaktır. Ev sahipleri daha zarif ve sofistike alanlar için eve daha fazla renk davet etmeye başladıkça, pastel renkler bir hit haline gelecek.

11. El Yapımı Çini
Sır kaplamalı el yapımı gri metro seramik backsplash kiremit
El yapımı seramik backsplash kiremit
Hiçbir şey el yapımı karo gibi karakter ve kişilik anlatamaz. Özel döşemeli backsplash’ler, derinlik ve doku ile daha ilginç, organik bir görünüm verecektir. El yapımı çini ile ilgili en çekici özelliklerden biri, çok tek tip olmamasıdır, bu nedenle her alan benzersiz olacaktır.

12. Doymuş Blue
Beyaz ve açık renkli ahşap mobilyalarla oturma odasında ultra parlak deniz mavisi boya
Ultra Deniz Mavisi kaplama
Bu yıl trend olan tüm sessiz tonlara rağmen, parlak ve doygun mavi bunu başardı. Bu renk cesur, güzel ve şık. İster yemek odasında, ister mutfakta veya kütüphanede olsun, birçoğu kendilerini parlak ahşap yüzeyler, antikalar ve aile yadigârları ile eşleştirirken bulacaktır.

Çarpıcı tasarım trendleriyle dolu bir yılı daha iple çekiyoruz ve hangisini seçeceğinizi görmek için sabırsızlanıyoruz. Mutfağınızda bu trendlerden bazılarını ister misiniz? Detaylı olarak çeşitlerimiz; https://www.facebook.com/kcrraydolap/photos